Emlak Haberleri

Düşler Vadisi Riva 120 ay vade ve indirim imkanları ile satılıyor!

Düşler Vadisi Riva 120 ay vade ve indirim imkanları ile satılıyor!

Lüks villalarda benzersiz bir yaşam imkanı sunan Düşler Vadisi Riva projesi indirim ve vade imkanı sunan kampanyası ile satışta!

509 villadan oluşan lüks bir konsept!

İstanbul Beykoz’da yükselen Düşler Vadisi Riva 900 bin metrekarelik bir arsa üzerinde yükseliyor. Lüks bir yaşam deneyimine sizleri davet eden proje birinci sınıf mimarisi ile dikkat çekiyor. Modern proje toplam 509 adet villadan oluşmaktadır. Beykoz’da gök manzarasına karşı premium bir yaşam fırsatı sunan proje Yılmaz İnşaat ve Emlak Konut GYO farkıyla yükselmektedir. İçerisinde 11 farklı villa tipinin yer aldığı projede 152 metrekare ile 440 metrekare arasında değişen villalar yer almaktadır. Her bir villa sahip olduğu eşsiz dizayn ve verimli kullanım alanları sizlere sevdikleriniz ile keyifli bir konut deneyimine davet etmektedir. Modern mimarisi, geniş kullanım alanları, konforlu yapısı ile huzur dolu bir yaşama sahip olacağınız proje toplam 4 etap olarak inşa edilmektedir.

Beykoz’da göl manzaralı bir yaşam imkanı

İstanbul Anadolu Yakası sınırları içerisinde yükselen Düşler Vadisi Riva projesi, Beykoz’da inşa edilmektedir. Beykoz’a bağlı Riva konumunda yükselen proje ile şehrin merkezinde şehrin karmaşa ve gürültüsünden uzakta olacaksınız. Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanlarının tam ortasında yer alan konumu ile dikkat çeken proje, değerli bir yatırım fırsatı da sunmaktadır. Konumu ile İstanbul’un sıkışık trafiğinden uzakta olacağınız proje Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 15 dakikalık uzaklığa sahiptir. Proje çevre yoluna da 6 kilometrelik mesafeye sahiptir. Lüks projenin çevresinde ise birçok merkezi nokta, özel ve kamu kuruluşları yer almakta ve sizlere her daim canlı ve kolay bir yaşam sunmaktadır.

Her şeye sahip olabileceğiniz bir yaşam ortamı

Özel mimarisinin yanı sıra sahip olduğu özellik ve donatılar ile de keyif dolu bir yaşam imkanı sunan projede her detay düşünülmüş. Market, kırtasiye, eczane, fırın gibi ihtiyacınız olacak bütün imkanlar Düşler Vadisi Riva’da yer alıyor. Modern projenin içerisinde tatil yapar gibi yaşamanız için yüzme havuzları, spor alanları, fitness merkezi gibi donatılar da yer alıyor. Restoran ve kafeler, okul, cami, yürüyüş parkurları, gölet manzarası da proje kapsamında sahip olacağınız ayrıcalıklardan sadece birkaçı. Lüks proje orman içerisinde yer alan, yeşil ile mavinin her tonuna ulaşabileceğiniz doğal bir kullanım alanı sunmaktadır. Otopark, 7/24 güvenlik, kameralı güvenlik sistemi gibi ayrıcalıklar da proje kapsamında sizleri bekliyor.

Haziran 2022 itibariyle güncel proje durumu.

120 ay vade, yüzde 10 indirim, yüzde 10 peşinat

Toplam 4 etaptan oluşacak olan projede konutların satışları devam etmektedir. Lüks proje kapsamında yer alan villalara ise 120 ay vade imkanı ile sahip olabilirsiniz. %10 peşinat ile %10 indirim imkanı da sunulan projede yer alan villalara kampanyalı fiyatlar ile sahip olmak için siz de fırsatı kaçırmayın. Kampanya kapsamında sunulan satış koşulları banka kredilerinde geçerli olup, uygun fiyatlara 10 yıl vade imkanı ile sahip olabileceksiniz.

Projenin detayları için; https://www.duslervadisiriva.com/

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ