Yapı Denetim Kuruluşlarının Faaliyetlerinin Denetlenmesi, İdari Müeyyide Uygulanması ve İdari Para Cezalarının Tahsil Edilmesinin Usûl ve Esaslarına Dair Tebliğ Değişikliği yayımlanarak yürürlüğe girdi Yapı Denetim Kuruluşlarının Faaliyetlerinin Denetlenmesi, İdari Müeyyide Uygulanması ve İdari Para Cezalarının Tahsil Edilmesinin Usûl ve Esaslarına Dair Tebliğ Değişikliği yürürlüğe girdi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Yapı Denetim...
12.06.2025
Denetimi Yürütülen Yapılara Ait Taze Betondan Numune Alınması, Deneylerinin Yapılması, Raporlanması Süreçlerinin İzlenmesi ve Denetlenmesine Dair Tebliğ Değişikliği yayımlanarak yürürlüğe girdi 4708 sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanun Kapsamında Denetimi Yürütülen Yapılara Ait Taze Betondan Numune Alınması, Deneylerinin Yapılması, Raporlanması Süreçlerinin İzlenmesi ve Denetlenmesine Dair Tebliğ Değişikliği 22 Şubat 2024 Perşembe...
22.02.2024
Yapı Denetim Kuruluşlarının Faaliyetlerinin Denetlenmesi, İdari Müeyyide Uygulanması ve İdari Para Cezalarının Tahsil Edilmesinin Usûl ve Esaslarına Dair Tebliğ yayımlanarak yürürlüğe girdi 14 Mart 2023 tarihli ve 32132 sayılı Resmi Gazete‘de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Yapı Denetim Kuruluşlarının Faaliyetlerinin Denetlenmesi, İdari Müeyyide Uygulanması ve İdari Para Cezalarının Tahsil Edilmesinin Usûl ve...
14.03.2023
Denetimi Yürütülen Yapılara Ait Taze Betondan Numune Alınması, Deneylerinin Yapılması, Raporlanması Süreçlerinin İzlenmesi ve Denetlenmesine Dair Tebliğ yayımlanarak yürürlüğe girdi 4708 sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanun Kapsamında Denetimi Yürütülen Yapılara Ait Taze Betondan Numune Alınması, Deneylerinin Yapılması, Raporlanması Süreçlerinin İzlenmesi ve Denetlenmesine Dair Tebliğ 18/12/2018 tarihli ve 30629 sayılı Resmî Gazete‘de...
19.12.2018
Bayındırlık ve İskan Bakanlığı tarafından 4708 Sayılı Yapı Denetimi Kanunu 12 Temmuz 2001 Cuma tarihli ve 24461 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 4708 Sayılı Yapı Denetimi Kanunu yayımlanarak yürürlüğe girdi Bayındırlık ve İskan Bakanlığı tarafından 4708 Sayılı Yapı Denetimi Kanunu 12 Temmuz 2001 Cuma tarihli ve 24461 sayılı Resmî...
13.07.2001